У Мелітополі дефіцит зрадників – рашисти не можуть знайти кадри навіть на «теплі» місця

В Мелитополе дефицит предателей – рашисты не могут найти кадры даже на "теплые" места

Хто б подумав, але в окупантів проблема зі штатом навіть на посади дрібних чиновників. Працювати на рашистів не хочуть ні в Пологах, ні в Токмаку, ні в Енергодарі, ні в Мелітополі.

Так, упродовж двох років окупанти не можуть сформувати РАЦСи в цих містах. Причина кадрового голоду об'єктивно зрозуміла. Більшість людей покинули окуповані території. А досвід працевлаштування всяких фей краси на керівні посади очікувано виявився неспроможним.

Крім того, окупанти перестали платити зарплати. Мелітопольці лаються на затримки, і розуміють, що туман "русского міра" розвіявся надто швидко:

— А коли цікаво буде зарплата на залізниці? А ви дитячими цікавитеся. Уже місяць грошей немає. Як і, до речі, у грудні. Не хочеться матом, але це взагалі як?

— Ті, хто пішов у відпустку в середині січня, так досі не отримали відпускних. А за грудень досі по зарплаті тиша, — пишуть облапошані мелітопольці.

Здавалося б, у рамках "оновлення" етнічного складу можна завезти в окупацію фахівців із боліт. Ось тільки гарантувати безпеку і ту ж виплату зарплат їм ніхто не має наміру. А воно, як би страшно їхати в чуже місто. Принаймні тим росіянам, у яких мозок є. А безмозких, яких у достатку, у РАГС не посадиш. Ось таке ось у рашистів замкнуте коло.

Джерело

Новини України