«Привоз» та ринок на Північній в Бердянську очолив Олексі Антідзе — новини Бердянська

Власник «Атлантіса» та вірний соратник покійного екс-мера Валерія Баранова з 22 грудня 2023 року значиться директором ООО «Привоз» та ООО «ТРАНЗИТПРОМСЕРВИС», зареєстрованих за нормами російського законодавства.

Олексі Антідзе та Віктор Гречка знову разом в справі. З 22.12.23 вони мають безпосереднє відношення до трьох найбільших ринків в Бердянська. Російські реєстри це підтверджують. Архівне фото

В базі даних російських компаній Олексі Антідзе з кінця 2023 року проходить як очільник ринків, розташованих на вулиці Консульській та вулиці Північній. Вітаємо Олексі Отарійовича з призначенням на посади і, сподіваємось, із майбутньою карною справою від держави Україна.

Той же реєстр демонструє, що Антідзе разом із Віктором Гречкою та Юлією Зінченко є співзасновниками компанії ООО «Транзит-сервис». Адреса реєстрації співпадає із адресою «Центрального ринку Бердянська». Дата реєстрації спільна для всіх трьох об’єктів.

Скріншот з бази російських компаній

Антідзе та Гречка – відомі в Бердянську підприємці. Віктор Гречка свого часу був депутатом міської ради від «Комуністичної партії України». Обидва входили до команди покійного екс-мера Валерія Баранова.

Джерело

Новини України