Зрадник Сауленко продовжує агітувати бердянців переходити з ОСББ до керуючої кампанії — новини Бердянська

Кампанія з примусу бердянців змінювати формат управління в багатоквартирних будинках з об’єднань співмешканців до обслуговування в централізованому підприємстві триває

Ілюстративне фото — засуджений за державну зраду Сауленко вмовляє переходити на ЖЕКи

Відповідну інформацію, з посиланням на гауляйтера Сауленко, поширили в пабліку, який позиціонується, як офіційне представництво окупаційної влади. Злочинець переконує містян, що «перехід до керуючої компанії зможе забезпечити більш комфортне проживання мешканців та підвищити якість обслуговування».

В минулому році окупанти спільно з місцевими колаборантами проводили масштабну кампанію з переходу ОСББ до ЖЕКів. Застосували засоби примусу. Перед стартом опалювального сезону навіть шантажували ймовірністю зриву теплопостачання в окремих будинках з формою управління ОСББ.

Тепловий шантаж: в Бердянську 48 будинків без теплопостачання

Back in the USSR. Окупанти в Бердянську масово повертають будинки-ОСББ до ЖЕКів

Враховуючи, що обидва формати керування багатоповерхівками в Бердянську існували не один рік кожен місцевий може з легкістю сказати, який варіант обслуговування був більш ефективний. Навіть не так — який з форматів обслуговування приносив дієвий, відчутний для кожного мешканця результат, а в якому випадку капітального чи навіть поточного ремонту доводилось чекати роками.

Джерело

Новини України