Кропивницькі школярі стали срібними призерами всеукраїнських спортивних змагань

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Учні кропивницького ліцею «Нова українська школа». Фото: Oлег Білобабченко

Учні кропивницького ліцею "Нова українська школа" вибороли друге місце у фіналі всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих змагань "Cool Games" серед дітей 9-10 років – молодшої вікової групи.

Це інформація від голови комітету з фізичного виховання і спорту міністерства освіти і науки України Вадима Стеценка.

Програма "Cool Games" включає змагання з сучасних та адаптованих естафет. Це – цілий комплекс вправ, де учасники змагаються у швидкості, витримці та координації.

У Києві, з 23 по 26 січня, 480 учнів та учениць з усієї України змагалися у трьох вікових групах: 9-10 років, 11-13 років, 14-16 років. Змагання проводилися у п'ять етапів: шкільний і міжшкільний, ОТГ, районний, обласний та всеукраїнський.

Учні ліцею «Нова українська школа» на всеукраїнських змаганнях «Cool Games». Фото: Oлег Білобабченко

Змагання провели вп'яте.

Перше місце серед учасниць I вікового дивізіону посіла команда з Волинської області, друге з Кіровоградської, третє місце розділили учні з Рівнянської та Чернівецької областей.

Кропивницькі школярі стали срібними призерами всеукраїнських спортивних змагань. Фото: Вадима Стеценка

Учні кропивницького ліцею «Нова українська школа». Фото: Вадима Стеценка

Всеукраїнські змагання «Cool Games». Фото: Oлег Білобабченко

Cool Games – це український проєкт, започаткований у 2018 році. Кожна пара команд змагається в трьох активностях зі списку: у двох основних стартах, в разі рівного рахунку перемог в кожному з них, додається третій. Активності обираються з загального списку суддівською колегією в довільному порядку. Наповнення змагань постійно змінюється, оновлюється.

Мета проєкту — заохотити молодь до участі у руховій активності, ігор, естафет. Спілкуванні молоді між собою, здатності приймати дорослі рішення та бачити свої ідеї реалізованим.

Новини України