На війні з РФ загинули Леонід Юнкевич, Микола Цапенко та Сергій Болгарін з Кіровоградщини

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Колаж: Суспільне Кропивницький

Кіровоградська область втратила на війні з РФ трьох бійців. Це Леонід Юнкевич з Голованівського району, Микола Цапенко та Сергій Болгарін з громад Кропивницького району.

28 січня у селищі Салькове Заваллівської громади прощатимуться з Леонідом Юнкевичем. Тіло загиблого в громаді зустрінуть живим коридором 27 січня, написала керуюча справами виконкому Маргарита Сусол. 46-річний командир механізованого відділення загинув 21 січня біля села Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Леонід Юневич. Фото: Facebook Заваллівська селищна рада. Інформаційна сторінка

28 січня у місті Долинська прощатимуться з Миколою Цапенком. Про це написав голова громади Євгеній Звіздовський. ВІйськовий загинув 23 грудня 2023 року, виконуючи бойове завдання. Траурна церемонія відбудеться у храмі Великомученика і Цілителя Пантелеймона.

Микола Цапенко. Фото: Facebook Євгенія Звіздовського

29 січня у місті Знам'янка попрощаються із сапером інженерно-саперного відділення, сержантом Сергієм Болгаріном. Це інформація від голови громади Володимира Сокирка. 47-річного бійця вважали зниклим безвісти після бою біля Новоселівки на Донеччині, який відбувся 21 квітня 2022 року.

Сергій Болгарін. Фото: Facebook Знам’янської міської ради

Новини України