Є контакт? В окупації не можна подзвонити з мобільного телефона на стаціонарний? — новини Бердянська

Читачі «Бердянськ 24» повідомляють про неможливість зателефонувати з мобільного номера на стаціонарний

Всі бердянці пам’ятають код міста 06153, але зараз він не дійсний. Як зв’язатися з тими, хто не має мобільного номера невідомо. Один з читачів анонімно поділився своїм невдалим досвідом. Далі пряма мова.

«Я покинув окупацію десь півтора року тому, але в Бердянську залишилися рідні. Нещодавно моя близька людина потрапила до лікарні і я не мав з нею зв’язку. Знайшов в інтернеті домашні номери відділень нашого БТМО. Через соцмережі попросив знайомих, щоб вони подзвонили до лікарні та дізналися як вона себе почуває, попросили вийти на зв’язок. Але, як виявилося, ніхто не може подзвонити з мобільного на стаціонарний. Дзвінки просто не проходять і люди не знають який код треба вводити, чи треба взагалі та чи передбачена окупантами функція зв’язку між мобільним оператором та провідним телефоном. Як відомо, багато бердянців свого часу відмовилися від стаціонарних телефонів і як діяти в екстреному випадку, коли треба отримати якусь інформацію в лікарні або де інде не відомо. Бердянців вкотре відкинули в минуле», — написав наш читач.

Разом з тим нам стало відомо, що в деяких інстанціях існують мобільні телефони для зв’язку, але за словами читачів, додзвонитися туди дуже складно.

Джерело

Новини України