Під Києвом сталась пожежа в багатоповерхівці: евакуювали 38 мешканців, а ще одного врятували. Фото

У селі Крюківщина Київської області в п’ятницю, 26 січня, вночі сталась пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Під час гасіння вогню бійці ДСНС евакуювали 38 мешканців багатоповерхівки, серед яких троє дітей, та врятували чоловіка.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Причину виникнення загоряння встановлять правоохоронці.

«Загоряння виникло сьогодні вночі (1:23) у селі Крюківщина, в квартирі на шостому поверсі десятиповерхівки. Рятувальники евакуювали 38 мешканців будинку з верхніх поверхів, з них троє – діти», – розповіли в пресслужбі.

Крім того, під час гасіння пожежі на підлозі в квартирі виявлено чоловіка, якого рятувальники винесли на свіже повітря та передали лікарям.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва в п’ятницю, 12 січня, загорівся припаркований автомобіль. Надзвичайна подія сталась на вулиці Володимирській, напроти «червоного» корпусу університету Шевченка.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Дарницькому районі Києва в четвер, 25 січня, сталась пожежа в одному з класів школи № 323. Дітей та працівників навчального закладу евакуювали.

Джерело

Новини України