У Києві під час пожежі в 16-поверховому будинку загинув чоловік: подробиці трагедії. Фото

У Святошинському районі Києва в неділю, 21 січня, сталась пожежа в 16-поверховому будинку. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіло чоловіка.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій столиці. Обставини та причини трагедії встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 21 січня о 22:47 до них надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Мирослава Поповича,16, що у Святошинському районі.

«Займання сталося в житловій кімнаті в одній із квартир на 4 поверсі 16 поверхового житлового будинку. Під час ліквідації загоряння рятувальники виявили тіло чоловічої статі. О 23:21 пожежу було локалізовано на площі 5 квадратних метрів, а о 23:23 – ліквідовано», – розповіли в ДСНС.

Нагадаємо, у Деснянському районі столиці в суботу, 6 січня, сталась пожежа в приватному гаражі на вулиці Пухівській. Рятувальники запобігли можливому вибуху, коли винесли з будівлі газовий балон та бочку з мастилом. У Шевченківському районі Києва в п’ятницю, 12 січня, загорівся припаркований автомобіль. Надзвичайна подія сталась на вулиці Володимирській, напроти «червоного» корпусу університету Шевченка.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дніпровському районі столиці в суботу, 13 січня, сталась пожежа у сміттєзбірнику багатоповерхового будинку. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіла двох осіб.

Джерело

Новини України