У Кролевці на Сумщині поліція забрала трьох дітей з неблагонадійної родини

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: ГУНП в Сумській області

У Кролевці на Сумщині правоохоронці забрали до закладу охорони здоров'ю трьох малолітніх дітей з неблагонадійної родини.

Про це повідомили у поліції Сумщини.

12 січня до поліції звернулись представники служби у справах дітей з інформацією про те, що в родині, яка опинилась в складних життєвих обставинах, знайшли залишених без нагляду малолітніх дітей.

Під час відвідування цієї родини інспектори виявили трьох малолітніх дітей. Дівчатка 13 і 10 років, а також півторарічний хлопчик знаходились вдома самі. Старші діти розповіли, що батьки пішли декілька днів тому, і досі їх не було. Такі випадки з батьками траплялися часто, через що їм доводилося доглядати за молодшим братом.

Фото: ГУНП в Сумській області

"При огляді будинку інспектори виявили грубі порушення санітарних умов проживання: кімнати будинку завалені сміттям, меблі одяг та постільна білизна в жахливому стані, окрім того, в приміщенні був стійкий неприємний запах", — йшлося в повідомлені Нацполіції.

Кролевець Фото: ГУНП в Сумській області

Кролевець Фото: ГУНП в Сумській області

Кролевець Фото: ГУНП в Сумській області

Поліцейські забрали дітей з неблагонадійної родини до закладу охорони здоров’я на обстеження.

На даний час вирішується питання про притягнення батьків до відповідальності за невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей.

Читати ще

Читати ще Поліція показала наслідки обстрілу РФ по Великописарівській та Середино-Будській громадах

Новини України