Бердянська компанія «Аскет Шиппінг» відновила роботу в Україні

Бердянская компания "Аскет Шиппинг" возобновила работу в Украине

Окупанти радіють, тому що у минулому році змогли збільшити перевалку вантажів через захоплений бердянський порт до 230 тис. тон.

А в цей час бердянська компанія «Аскет Шиппінг» змогла не просто відновити свою роботу в Україні, а й досягти показників — 700 тис.тон. Все це незважаючи на війну, обстріли та те, що значну частину майна ворог вкрав в компанії.

«Для нас цьогорічні досягнення — 700 тис. т перевалки, з них 570 тис. т у портах Дунаю. Це не менш значний результат, ніж ті мільйонні обсяги за часів, коли ми працювали вдома, в портах рідного Азову», — повідомила на сторінці у Facebook директор і власниця групи компаній «Аскет Шиппінг» Катерина Русіна.

Вона зазначила, що торік компанія почала завантажувати судна в Чорноморську, розширила свою присутність в усіх діючих портах України та забезпечила для клієнтів накопичення 50 тис. т на складах в Одесі й Миколаєві.

Крім того, «Аскет Шиппінг» активно допомагає ЗСУ та готує звернення до міжнародних судів, щоб отримати компенсації за рахунок арештованих коштів тих, хто винен у розкраданні українського зерна, майна та інфраструктури в окупованих Бердянську та Маріуполі.

«Сьогодні ми розуміємо, що підтримка наших захисників – це не тільки громадянська позиція, а й наша спільна справа. Тільки завдяки ЗСУ ми продовжуємо існувати та працювати.
Понад 7 000 000 грн – це наш внесок на потреби армії в 2023 році.
Ми не забудемо і не пробачимо окупантам всіх тих страждань та шкоди, що завдано нашому народу, та нашій компанії. Ми зібрали докази та очікуємо на справедливу оцінку пограбувань. Ascet Shipping готує звернення в міжнародні суди, щоб отримати компенсації за рахунок арештованих коштів тих, хто винен в розкраданні українського зерна, нашого майна та інфраструктури в окупованих Бердянську та Маріуполі», — повідомила пані Катерина.

Про це написав Бердянськ Сьогодні.

Джерело

Новини України