Мешканців Дружківки призвали дотримуватись комендантської години у період свят

Військова адміністрація повідомляє:

«Шановні мешканці Дружківської громади!

У нашій країні йде війна! Рф продовжує атакувати наші міста смертоносними ракетами.

Напередодні новорічних свят нагадуємо про необхідність бути відповідальними та максимально обережними.

Закликаємо утриматися від запусків феєрверків.
Наголошуємо, діє заборона на продаж і використання певних піротехнічних засобів протягом дії воєнного стану — під заборону потрапляють феєрверки, салюти та петарди усіх класів!

Нагадуємо, що на території Донецької області діє заборона на ввіз та продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі.
Наполегливо звертаємося до приватних підприємців з проханням не нехтувати цією забороно.

Уникайте масового скупчення людей.
Відповідно до розпорядження начальника Дружківської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області №221 від 23.10.2023 на період дії воєнного стану в Україні на території Дружківської міської територіальної громади діє заборона на проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів.

Дотримуйтеся Комендантської години з обмеженнями на пересування та спеціальний режим світломаскування, яка діє на Донеччині з 21:00 до 05:00.

Будьте обережні, не ігноруйте сигнали «Повітряна тривога», переходьте в укриття, дотримуйтесь заходів особистої безпеки.

 У разі виявлення підозрілих (вибухонебезпечних) предметів ні в якому разі не чіпайте, не підходьте, відійдіть на безпечну відстань (щоб не було видно місця знахідки) та одразу повідомте до Служби порятунку або Національної Поліції за номерами 101 чи 102!

Просимо  всіх дотримуватися встановлених норм — це питання особистої та суспільної безпеки!

Бережіть себе та своїх близьки.»

Джерело

Новини України