У Чернігові п’яний водій таксі спричинив дві ДТП: що відомо

За інформацією: Суспільне Чернігів.

ФОТО: Патрульна поліція Чернігівської області

У Чернігові поліцейські підозрюють водія таксі, який був з ознаками алкогольного спяніння, у скоєнні двох аварій. Одна з них сталася 22 грудня близько 23:00 на перехресті проспекту Миру та вулиці Льотної. Там зіштовхнулися два автомобілів Renault Logan та Volkswagen Sharan.

Про це повідомляє Патрульна поліція у своєму Telegram-каналі.

Патрульні, які прибули на місце аварії з’ясували, що 23-річний водій Renault, який надає послуги з перевезення пасажирів, під час руху не дотримався безпечної дистанції. В результаті сталося зіткнення з автомобілем Volkswagen, який рухався попереду.

В салоні таксі, окрім водія, перебував пасажир. Він не травмувався.

Поки інспектори з’ясовували обставини автопригоди на місце прибув інший патрульний екіпаж, який повідомив, що автомобіль Renault Logan причетний до ще однієї ДТП.

"На тому ж проспекті Миру водій легковика не дотримався бічного інтервалу і зачепив Skoda Fabia та, не зупиняючись, поїхав з місця пригоди. Під час спілкування з кермувальником Renault патрульні помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте громадянин категорично відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку", — йдеться у повідомленні.

Патрульні склали на чоловіка кілька адмінматеріалів: два протоколи за статтею 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), статтею 122-4 (Залишення місця ДТП) та статтею 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Новини України