Ювенальні поліцейські у Дружківці відвідали родини, що опинилися у складних життєвих обставинах

Поліцейські ювенальної превенції Краматорського районного управляння поліції спільно з представниками служби у справах дітей Дружківської міської ради провели спільний профілактичний рейд сімей Дружківської громади.

Правоохоронці разом із представниками служби у справах дітей провели робочу нараду та визначились із родинами, які потребують постійної уваги та контролю. Під час рейду було відвідано 5 родин із них дві багатодітні родини та три родини, які опинились у скрутних життєвих обставинах.

В даних сім’ях виховуються діти віком від 1 до 15 років. Школярі щодня виходять на онлай-заняття, здобувають освіту та знання. Менші діти знаходились вдома із батьками, доглянуті та чисті. В квартирах було прибрано, в наявності продукти харчування та зварена гаряча їжа.

В ході роботи батькам надано рекомендації поспілкуватись із практичним психологом при виникненні непорозумінь по вихованню дітей підліткового віку. Також із батьками проведена бесіда, щодо недопущення вживання спиртних напоїв. Поліцейські попередили батьків про відповідальність за неналежне виконання обов’язків, щодо своїх малолітніх та неповнолітніх дітей.

Окрім цього, поліцейські поспілкувалися з дітьми про безпеку життєдіяльності під час зимових канікул, нагадали правила поведінки взимку на водоймах та вдома.

Поліцейські та соціальні служби продовжують піклуватися про сім’ї, які найбільше потребують уваги, та надають їм допомогу у розв’язанні їхніх проблем, вихованні дітей, всебічно підтримують підопічні родини.

На сьогодні в Дружківській громаді залишають мешкати 2589 дітей, 33 багатодітні родини в яких виховуються 108 дітей, та 9 родині СЖО в яких проживають 19 дітей.

Джерело

Новини України