На Київщині під час пожежі в приватному будинку загинула жінка: подробиці трагедії. Фото

У селі Стайки Київської області горів приватний житловий будинок. Під час гасіння вогню рятувальники виявили у будівлі тіло жінки.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Обставини та причини трагедії встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 15 грудня о 8:26 рятувальникам надійшло повідомлення про загорання житлового будинку у селі Стайки на вулиці Козацькій.

«По прибуттю встановлено, що горить житловий будинок площею 105 квадратних метрів. На гасінні пожежі задіяно 2 одиниці техніки та 11 людей особового складу. Пожежу повністю ліквідовано о 10:35. Внаслідок пожежі загинула громадянка 1989 року народження», – повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва в четвер, 14 грудня, сталася пожежа в школі №185. Рятувальники гасили вогонь у підвалі навчального закладу. У Шевченківському районі столиці в середу, 29 листопада, сталася масштабна пожежа у відселеній будівлі. Щоб загасити вогонь на площі 500 кв. м, рятувальникам знадобилось близько 5 годин.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дніпровському районі Києва в п’ятницю сталася пожежа на будівельному майданчику. Під час гасіння вогню рятувальники запобігли можливому вибуху – винесли на безпечну відстань газовий балон.

Джерело

Новини України