У Сумах відбувся турнір з футзалу, у якому грали діти та батьки

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Суспільне Суми

Кольори другої команди захищала Яна Малік з сином Максимом. Єдиний гол приніс перемогу з рахунком 1:0 команді Юлії, Івана та їхнім партнерам у цій грі. Вже сидячи на трибуні мама про гру сказала таке: "Враження дуже чудові. Коли сидиш на трибуні – це зовсім не то. Коли виходиш на футбольний майданчик – куча емоцій, сплеск, вибух… Це не передати словами".

Після цього на паркет вийшли діти та їхні татусі.

Фото: Суспільне Суми

"Чудово разом з дитиною провести свій вільний час. Чудово побігали. Все добре", — сказав учасник турніру Роман Янков.

В’ячеслав Бородач поділився: "Емоції, емоції дуже великі. Дякуємо нашому тренеру-організатору за такий турнір. Дякуємо батькам, що підключилися, долучилися до такого в наш нелегкий час турніру".

Результат не головне, говорить директор мініфутбольного клубу “Лідер” Володимир Саєнко, головне, що більше сотні учасників турніру зустрілись на футзальному майданчику, пограли та поспілкувалися. "Перед новорічними святами хотілось всіх батьків об’єднати. Щоб вони познайомилися, поспілкувалися. Але сама головна наша сьогоднішня мета – це збір для наших Збройних сил України. Для наших хлопців сумських, які потребують зараз плащів, які не бачить тепловізор. Це наша мета, ми хочемо допомогти", — зазначив чоловік.

Фото: Суспільне Суми

У підсумку, сказав Володимир Саєнко, зібрали 11,6 тисячі гривень, які підуть на підтримку Збройних сил України.

Читати ще

Читати ще У Сумах триває чемпіонат України з індорхокею: зіграно ще шість матчів

Новини України