Два роки обсаджували капустою: на Київщині прибрали танк окупантів, який знищили на городі місцевої мешканки. Фото

У Великій Димерці Київської області нарешті прибрали російський танк з городу місцевої мешканки. Протягом двох років власниця ділянки висаджувала навколо російського металобрухту капусту та завдяки ньому збирала донати на ЗСУ.

Про це повідомили місцеві ЗМІ. Техніку окупантів знищили під час боїв за Київ.

«Рашистський танк «другої армії світу», забутий поміж грядок у Великій Димерці, нарешті покидає город родини Семиног, що так «полюбився» йому за два роки. Розбиту техніку обіцяли прибрати і цього, і минулого року. Але щоразу демонтаж відкладався, а танк помалу став донатити на ЗСУ», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дві весни поспіль власниця городу господиня Юлія Семиног садила довкола підбитого танка капусту і соняхи для краси. Деталі башти художньо опрацьовували Семиноги-молодші Артем та Іванка, відтак волонтери допомагали продавати їх на американських аукціонах. Усі виручені від продажу кошти сім’я передавала на ЗСУ попри те, що самі мешкали в орендованому будинку – їхній дім під час окупації ворог знищив.

«Врешті його таки забрали. Величезну купу брухту розпиляли навпіл, аби підняти на вантажівку. Примітно, що навіть кацапський неробочий танк добряче прислужився ЗСУ», – додали журналісти.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Великій Димерці на Київщині місцева мешканка висадила овочі просто навколо спаленого на її городі російського танка. Внаслідок вибуху башта бронетехніки ворога відлетіла на кілька метрів убік.

Джерело

Новини України