Додатки різні — водії ті самі: в окупованому Мелітополі дивує сервісом служба таксі

Приложения разные - водители те же: в оккупированном Мелитополе удивляет сервисом служба такси

У захопленому рашистами Мелітополі люди не перестають дивуватися проблемам, створеними окупаційною владою.

Щодня мелітопольці, які не звикли до життя як на болотах, пишуть тисячі скарг, сподіваючись бути почутими. Люди не розуміють чому навіть на центральних проспектах уздовж дороги лежать смердючі купи сміття, у магазинах захмарні ціни, а місто в буквальному сенсі заполонили безпритульні тварини.

Однією з найгостріших проблем у Мелітополі став громадський транспорт, навіть викликати таксі стало нездійсненним завданням, хоча до окупації про подібні проблеми мелітопольці навіть не чули. У червні 2023 року стало відомо, що всі служби таксі в Мелітополі обклали даниною.

Природно, це не забарилося позначитися на цінах. Люди скаржилися, що вартість проїзду в таксі після цього подорожчала вдвічі. Крім цього, таксисти вирішили наживатися на пасажирах усіма доступними засобами — наприклад, брали доплату за виклик після 18:00. Або за неіснуючу послугу — "наприклад", дитяче автокрісло, якого в салоні просто немає.

Але навіть при захмарних цінах якість послуги просто огидна. І якщо цілих півтора року, люди ще терпіли і мовчали, то зараз уже рашисти настільки знахабніли, що приховувати своє невдоволення стає практично нереально.

— Вкотре хочу порушити тему таксі, — пише городянка. Бо скрізь мій відгук про проблеми з таксі як нібито "ворожий фейк". Ось просто зараз — середа, ранок. Почали викликати таксі заздалегідь, щоб встигнути з дитиною до школи — з 6 ранку і до 7:30. Через застосунки не викликається — йде нескінченно пошук. Обдзвонили абсолютно всі таксі міста — ніде немає машин. Ні заздалегідь їх не було, ні за часом, на який потрібно — дзвонили протягом 1,5 години. Кажуть — ми заздалегідь не беремо замовлення або зараз немає машин, телефонуйте ближче до часу, може з'являться. У підсумку нічого ніде не з'явилося і до останнього моменту ти не знаєш, поїдеш чи ні. Вражає щоразу стикатися з цією проблемою і читати, що це "фейк"! У коментарях до посту багато хто зазначив, що проблема реально існує. Причому, додатки і служби таксі різні, а водії і машини — ті самі. З тим самим жахливим сервісом.

— На жаль це — реальність, у негоду машин завжди немає, кілька місяців тому викликали заздалегідь таксі на ранок, щоб доїхати на автовокзал на автобус, підсумок: заздалегідь замовлення не прийняли три таксі. Як бути? Де гарантія, що машина приїде в потрібний час, щоб не запізнитися на автобус? Гарантії немає, сервіс відстій! То вони не хочуть зранку їхати з мікрорайону в бік Центрального ринку, у сенсі не хочуть? Я що прошу безкоштовно?

— Беруть замовлення, а машин немає, і про це не попереджають. Потім тупо ігнорують. Перестала користуватися їхніми послугами.

— Пан взагалі ненавиджу. Що додаток їхній лагає постійно, що оператори хамло повне.

Нагадаємо, у жовтні проїзд у маршутках подорожчав одразу практично вдвічі — з 15 одразу до 25 рублів. До того ж, після 19:00 виїхати на маршрутному таксі практично не можливо.

Джерело

Новини України