На Київщині дві російські ракети влучили в поле: у КОВА розповіли про наслідки атаки. Фото

Країна агресор РФ у суботу, 11 листопада, вранці атакувала Київщину балістичними ракетами – в одному з районів області вони влучили в поле між двома населеними пунктами. Унаслідок обстрілу вибуховою хвилею пошкоджені 18 приватних будинків.

Про наслідки атаки розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. «Російські окупанти не залишають у спокої Київщину. Цієї ночі ворог атакував область БпЛА. Уранці продовжив атаку балістичними ракетами. Активно працювали сили ППО. Влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Водночас, в одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами», – заявив він.

Керівник ОВА уточнив, що за оперативною інформацією, вибуховою хвилею пошкоджено 5 приватних житлових будинків, зокрема, вибиті вікна. Також є незначні пошкодження господарських приміщень одного з приватних підприємств. На щастя, ніхто не постраждав.

«Мешканцям, чиє майно пошкоджено, буде надана вся необхідна допомога. Оперативні служби продовжують збирати інформацію щодо наслідків атаки», – йдеться в повідомленні.

Станом на 16:30 в ОВА уточнили, що внаслідок ранкової атаки на Київщину пошкоджено 18 житлових приватних будинків.

«Вибуховою хвилею та внаслідок падіння уламків в домогосподарствах вибиті вікна, двері, пошкоджені дахи, фасади. Крім того, пошкоджено низку господарських приміщень, парканів, одне з приватних підприємств. Влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано», – йдеться в повідомленні.

Постраждалих немає, оперативні служби продовжують роботу з ліквідації наслідків обстрілу, розповіли в ОВА.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві в суботу, 11 листопада, вранці, близько 8:00, в одному з районів було чутно вибух. Країна агресор-РФ намагалась атакувати столицю, за попередньою інформацією, ракетою «Іскандер».

Джерело

Новини України