На Київщині під час гасіння пожежі в приватному будинку рятувальники виявили тіло пенсіонера

У селі Богданівка Київської області в середу, 8 листопада, сталась пожежа в приватному двоповерховому будинку. Під час гасіння вогню рятувальники виявили в одній з кімнат тіло літнього чоловіка.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Обставини та причини трагедії встановлять правоохоронці.

Як розповіли рятувальники, 8 листопада о 2:10 вони отримали повідомлення про пожежу в селі Богданівка Великодимирської територіальної громади.

«По прибуттю бійцями ДСНС було встановлено, що горить двоповерховий приватний житловий будинок. Під час вогню вогнеборці виявлено тіло чоловіка 1949 року народження. Пожежу ліквідовано о 3:35», – розповіли в ДСНС.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва в неділю, 5 листопада, сталась пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Під час гасіння вогню рятувальники виявили в квартирі тіло чоловіка, а також евакуювали з будівлі 7 громадян.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дарницькому районі столиці в середу, 8 листопада, загорівся легковик, який стояв у металевому гаражі. Внаслідок події постраждала 76-річна жінка.

Джерело

Новини України