Підозрюваний у хабарництві нардеп Гунько більше не під вартою і брав участь у засіданні Верховної Ради

За інформацією: Суспільне Чернігів.

ФОТО: Володимир Ар’єв

Народний депутат від Чернігівщини Анатолій Гунько, якого затримали за підозрою в одержанні хабаря — 85 тисяч доларів, 7 листопада взяв участь у засіданні Верховної Ради.

Про це повідомив народний депутат Володимир Ар'єв на своїй сторінці у Фейсбук. Він опублікував фото Гунька в залі парламенту.

"Видно, знайшов 10 мільйонів на заставу. Виглядає Гунько впевнено і радісно. Безкомпромісна боротьба влади з корупцією триває", — написав Ар'єв.

У коментарі hromadske, спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила, що 18 жовтня за Гунька внесли заставу в розмірі 10 мільйонів гривень.

Суспільне намагається отримати коментар від Анатоля Гунька, але поки він не бере слухавку.

Нагадаємо, 8 серпня стало відомо, що нардепа Анатолія Гунька та двох його спільників затримали на одержанні неправомірної вигоди розміром 85 тисяч доларів.

9 серпня НАБУ та САП оголосили підозру нардепу в отриманні хабаря на 85 тисяч доларів за передачу в оренду землі Національної академії аграрних наук України. Того ж дня суд обрав Гуньку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Призначивши розмір застави 30 мільйонів Нардеп заявив, що не згоден із рішенням суду і його адвокати подаватимуть апеляцію.

10 серпня голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив про виключення Гунька з фракції.

4 жовтня Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду лишила під вартою і зменшила розмір застави для нардепа з Чернігівщини Анатолія Гунька з 30 до 10 мільйонів гривень.

Новини України