З моментами, але без голів. Запорізький «Металург» та «Інгулець» зіграли в нульову нічию

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Матч відбувся 5 листопада на стадіоні «Центральний» у Запоріжжі. Колаж: Суспільне Кропивницький

У 15-му турі чемпіонату України з футболу серед команд групи Б Першої ліги сезону 2023-24 років футбольний клуб "Інгулець" з селища Петрове Олександрійського району Кіровоградської області зіграв внічию 0:0 виїзний матч проти запорізького "Металурга". Гру перенесли з 4 на 5 листопада через тривалу повітряну тривогу на території Запорзької області.

60 хвилин гри ініціативою володіли гості. Підопічні Владислава Лупашка створювали моменти, однак свої ворота "сухими" лишив голкіпер запорізької команди Назар Байда. Найактивнішим гравцем у складі двох команд був півзахисник команди з Петрового Юрій Козиренко.

Останні пів години гри "Інгулець" віддав ініціативу підопічним Володимира Микитіна. Господарі провели низку небезпечних атак, рятувати свою команду довелось вже голкіперу петрівчан Олексію Паламарчуку та захисникам команди з Кіровоградщини.

У компенсований до гри час активнішими були гості, однак забити їм не вдалось.

Фінальний свисток арбітра матчу Дмитра Євтухова зафіксував нульову нічию.

"Інгулець", який лишився лідером своєї групи, не зміг перемогти у третій грі поспіль. У команди з Петрового 35 очок у 15 турах. "Металург" — четвертий, маючи 24 очки й переважаючи "Маріуполь" за додатковими показниками.

У 16-му турі петрівчани прийматимуть кременчуцький "Кремінь", запоріжці зіграють на виїзді з київським "Лівим берегом".

Новини України