У Дніпрі відкрили офіс відновлення та розвитку Донеччини

На базі ціього офісу керівники місцевих військових адміністрацій матимуть змогу розповісти про особливості своєї роботи та про унікальні потреби своїх громад і районів.

З початком повномасштабної війни Дніпро став справжнім хабом як для переселенців з Донеччини, так і для місцевих органів влади, тож не дивно, що Офіс працюватиме саме тут. Про це повідомляє ДонОДА.

Офіс відновлення та розвитку — це платформа для співпраці, яка обʼєднуватиме владу, міжнародні організації, медіа, організації громадського суспільства та бізнес. Його створили завдяки підтримці міжнародних партнерів: Європейського Союзу, уряду Швеції та Програми розвитку ООН. Офіс стане комунікаційним майданчиком для роботи, перш за все, Регіонального офісу міжнародної співпраці та Координаційної рада з питань стабілізації ситуації на деокупованих територіях області.

Донецька область — одна з чотирьох, де такий проєкт втілюється першочергово. Це яскраве свідчення того, що союзники цілком усвідомлюють складність ситуації в регіоні. 

 

Джерело

Новини України