Гауляйтери зібралися вивчити мелітопольців на військових льотчиків — що придумали

Гауляйтеры собрались выучить мелитопольцев на военных летчиков - что придумали

Від країни, яка живе виключно минулим, прогресу чекати не варто. Сумно, що в минуле рашисти занурюють з головою мелітопольців. Тепер із них вирішили робити військових пілотів…

Струснути стириною вирішив колись поранений у причинне місце фейковий сентатор Запорізької області Дмитро Рогозін на пару з таким самим фейковим губернатором Є.Балицьким. Вони задумали відродити в Мелітополі аероклуб, який було відкрито в Мелітополі 1935 року, у відповідь на гасло радянської влади "Дати країні 150 тисяч льотчиків".

За інформацією рашистських Телеграм-каналів, Рогозін нагадав Є.Балицькому, що той у минулому військовий льотчик, а Є.Балицький палко ідею відкриття клубу підтримав. Мета всього цього дійства прозора, як ніколи. Рашисти самі дали розшифровку своїх намірів, провівши аналогію з настільки улюбленим ними минулим:

— Тоді, 1935 року, за 6 років до нападу фашистів на нашу Батьківщину, перед мелітопольською молоддю відкрилася перспектива вивчати літаки і вчитися літати, адже аероклуб давав направлення до ВІЙСЬКОВОЇ авіаційної школи. Уже в листопаді 1936 року державна комісія приймала заліки у перших курсантів. За 5 років Мелітопольський аероклуб відкрив дорогу в небо для понад 700 юнаків і дівчат. Майже всі курсанти та інструктори на початку війни були МОБІЛІЗОВАНІ до Червоної Армії і захищали батьківщину, — пафосно повідомляють рашисти.

Тобто завдання зрозуміле, справа залишилася за малим. Сподіваємося, як це часто буває в убогих, особливо в Є.Балицького, далі слів справа не піде.

Нагадаємо, це далеко не перша хвора фантазія запійного псевдо-губернатора. У серпні він розсмішив своїми планами розвинути на захопленому узбережжі Азовського моря, де вже другий рік поспіль немає курортного сезону, вітрильний спорт і яхтовий туризм.

Джерело

Новини України