Вирішив помститися: у Києві чоловік вбив собаку своєї колишньої дівчини

У Києві затримали чоловіка, який побив та задушив собаку своєї колишньої дівчини. За даними слідства, таким чином він хотів помститися.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них звернулась 25-річна мешканка Шевченківського району із повідомленням про те, що колишній хлопець вбив її собаку.

«При спілкуванні з поліцейськими жінка розповіла, що мала стосунки з чоловіком, проте вирішила їх розірвати. Після сварки вона пішла з дому, а коли повернулась – побачила що її песик зі слідами крові лежить мертвий у пакеті біля смітника. Поліцейські встановили, що собаку побив співмешканець потерпілої. Він наніс тварині чисельних ударів й задушив, а тіло викинув до смітника», – розповіли в пресслужбі.

Згідно з результатів проведеної судово-медичної експертизи, смерть собаки настала внаслідок механічної асфіксії. Поліцейські затримали 25-річного мешканця Київщини – свої дії він пояснив бажанням помститись. За фактом жорстокого поводження із тваринами відкрито кримінальне провадження, а зловмиснику повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Борисполі на Київщині чоловік холоднокровно вбив собаку, викинувши її з вікна багатоповерхівки. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Джерело

Новини України