Йому назавжди буде 32: на фронті загинув військовий із Києва Максим Мамчій. Фото

У Луганській області 27 січня під час виконання бойового завдання загинув військовий з Києва Максим Мамчій. У 32-річного захисника України залишились дружина та 6-річний син

Про це повідомили в пресслужбі КП «Київський метрополітен». Вічна пам’ять і слава Герою!

«Максим Мамчій – молодий, енергійний, професійний та сміливий! У вересні 2022 року прийшов працювати слюсарем з ремонту та огляду рухомого складу в електродепо «Харківське» Київського метрополітену», – розповіли у столичній підземці.

У серпні 2023 року захисник добровільно вступив до лав Збройних сил України, служив гранатометником у бригаді спеціального призначення «АЗОВ» ім. Дмитра Вишневецького Східного оперативно-територіального об’єднання НГУ.

На жаль, 27 січня 2024 року, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Діброва, Луганської області, життя Героя обірвалося.

«Він мужньо і сміливо боронив  рідну землю від російських окупантів та героїчно загинув за Україну. У 32-річного захисника залишились дружина та 6-річний син. Колеги про нього згадують, як про життєрадісного, веселого, доброго хлопця. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю нашого Героя, який віддав життя за Україну. Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, рідним, близьким та друзям», – додали в пресслужбі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Харківській області під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київщини Станіслав Григоренко. Життя захисника України обірвалось 25 березня.

Джерело

Новини України