Відомий український скрипаль Василь Попадюк дасть концерт у Кам’янському

22 квітня всесвітньо відомий український скрипаль-віртуоз Василь Попадюк, якого називають сучасним Паганіні, дасть концерт у Кам’янському. На Новій сцені театру ім. Лесі Українки у виконанні музиканта прозвучать найкращі світові хіти. Магічне звучання його скрипки подарує глядачам найяскравіші позитивні емоції та наповнить їх серця радістю і світлою енергетикою.

Про це повідомляє сайт «Культура сьогодні».

Василь Попадюк вже понад 30 років постійно мешкає в Канаді, але постійно гастролює по всьому світові. Він дає понад 200 концертів на рік на усіх континентах світу, які неодмінно збирають аншлаги. Василь Попадюк дійсно унікальна особистість у світі музики. Окрім скрипки яка є його улюбленицею, він грає ще на 15 музичних інструментах. В Іспанії його називають “живим нервом”, в Канаді його вважають “сучасним Паганіні”, в Америці його скрипку називають “золотою”, з огляду на те, які чарівні звуки вона видає в руках музиканта. А ще саме його скрипка звучить в ювілейному альбомі вокаліста “Deep Purple” Ієна Гіллана!

Музичний талант українського віртуоза обʼєднує поціновувачів latino, world music, gypsy Постійно виступає музикант і на батьківщині. – в рідній для нього Україні. Від початку повномасштабного російського вторгнення, Василь Попадюк використовує свій талант для того, щоб привернути увагу світового суспільства до України та підтримати земляків. А ще під час своїх концертів він збирає кошти на допомогу ЗСУ та цивільним людям, які постраждали від російської агресії.

Кожен мій виступ за ці 1,5 року так чи інакше благодійний – левова частка зібраних коштів відправляється на допомогу ЗСУ або українським дітям, – підкреслив музикант під час минулого туру по Україні, який відбувся восени 2023 року.

Тож обов’язково приходьте 22 квітня до театру ім. Лесі Українки в Кам’янському, щоб насолодитись чарівною музикою Василя Попадюка, яка торкнеться найпотаємніших струн ваших душ, зарядить вас оптимізмом та залишить по собі море позитивних емоцій та захоплення. До речі прибутук від саме цього концерту піде на придбання дронів для ЗСУ.

Отримати довідка та замовити квитки можна за телефоном (068) 68-07-430.

Джерело

Новини України