У Львові чоловік погрожував підірвати багатоповерхівку (ФОТО)

Фото поліції Львівської області

Поліцейські затримали чоловіка, який погрожував підірвати багатоповерхівку у Львові. Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Тепер 26-річному львів’янину загрожує покарання – позбавлення волі до 6 років.

На оперативну лінію поліції 23 березня о 15.49 надійшло повідомлення від чоловіка про те, що він підірве багатоповерхівку на вулиці Шевченка у Львові.

«За вказаною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 та співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці обстежили будівлю та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів виявлено не було» — йдеться у дописі

Поліцейські встановили, що неправдиве повідомлення надав 26-річний львів’янин, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Фото поліції Львівської області

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Читайте також: у Львові затримали підозрюваних у крадіжці (ФОТО)

Додатково: Санкція статті передбачає покарання – ув’язнення на строк від 2 до 6 років.

 

Джерело

Новини України