В захопленому університеті на захопленому обладнанні бердянську молодь вчать створювати пропаганду — новини Бердянська

В окупованому педуніверситеті на базі лабораторії журналістики, яку створили в БДПУ, росіяни запустили школу-студію юного журналіста «СЮЖет»

Фото: z-пабліки

В січні поточного року студентка захопленого університету Даніела Соколова під керівництвом в.о. «проректора з виховної діяльності та соціального розвитку» Тимура Камаєва, з федерального бюджету Росії за програмою «Росмолодь.Гранти» отримала кошти на реалізацію проекта зі створення «школи-студії юного журналіста».

Основна ідея – долучати школярів міста до роботи «журналіста». «Бердянськ 24» проаналізував публікації з даної теми в Z-пабліках бердянського сегменту Телеграм. Для реалізації «проекту» використовується обладнання та приміщення лабораторії журналістики, яку відкрили в Бердянському державному педагогічному університетів в 2018 році.

Зазначається, що офіційними партнерами «проекту» є захоплений педагогічний університет, ТРК «Свободний Бердянськ» та «Молодіжний ресурсний центр».

Пропаганда, яку поширюють в стінах захопленого університету, нав’язують мешканцям зі всеможливих місцевих ресурсів, «ідеологічне перевиховання» в школах та позашкільній діяльності у різноманітних псевдогуртках та мілітаристських організаціях, тепер впроваджується і на «уроках журналістики».

Джерело

Новини України