Задушив кохану, а тіло розчленував: на Київщині суд визнав адвоката Бігуна винним у вбивстві. Подробиці справи

Суд визнав винним в умисному вбивстві чоловіка, який задушив, розчленував свою кохану, а потім частини її тіла заховав у валізу. З власних джерел OBOZ.UA стало відомо, що йдеться про столичного адвоката, учасника телешоу «Одруження наосліп» Петра Бігуна.

Наступні 15 років зловмисник проведе за ґратами. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook розповів перший заступник керівника прокуратури Київщини Андрій Сваток.

«У травні 2022 року в одному з сіл Обухівського району Київської області засуджений вбив свою співмешканку. Він розчленував тіло вбитої, склав його частини у валізу та викинув у канал поблизу насосної станції. Внутрішні органи вбитої жінки засуджений залишив зберігатись у холодильнику свого будинку. Цей злочин у липні 2022 року розкрито завдяки поліції Київської області. Інформація про затримання вбивці набула суспільного резонансу в країні. Після затримання чоловік заперечував свою причетність до вбивства співмешканки, проте зібрані докази свідчили про інше», – нагадав Сваток.

Крім того, за місцем проживання він зберігав ручну осколкову гранату РГД-5 з уніфікованим запалом.

Як зазначили у Київській обласній прокуратурі, суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві та зберіганні бойових припасів. Згідно з вироком чоловік зобов’язаний сплатити сину потерпілій понад 700 тис. грн матеріальної та моральної шкоди. Нині зловмисник перебуває під вартою.

Варто додати, з власних джерел OBOZ.UA стало відомо, що йдеться про столичного адвоката, учасника телешоу «Одруження наосліп» Петра Бігуна. Більш детально про нього можна прочитати у нашому матеріалі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві затримали чоловіка, який під час конфлікту зарізав власного сина. Щоб приховати злочин, зловмисник розчленував тіло: частину викинув на смітник, а решту закопав у своєму гаражі, заливши бетоном.

Джерело

Новини України