У Полтаві відкрили центр підтримки ментального здоров’я

За інформацією: Суспільне Полтава.

У Полтві відкрили «Ментал Хаб». Фото: БО «Світло надії»

У Полтаві відкрили центр підтримки ментального здоров'я "Ментал Хаб". Охочі зможуть безоплатно отримати психологічні консультації.

Про це 21 березня Суспільному повідомив співробітник благодійної організації "Світло надії".

Відкрили центр 21 березня у Полтаві на вулиці В.Козака, 14.

Одна з кімнат у центрі підтримки ментального здоров’я. Фото: БО «Світло надії»"Офлайн простір "Ментал Хаб" є першим у Полтаві центром підтримки ментального здоров’я і пропонує широкий спектр послуг, включаючи безоплатні психологічні консультації для дітей та дорослих, групові заняття з психологом, а також різноманітні тематичні події та освітні заходи на тему психоемоційного здоров’я"

Також на базі "Ментал Хабу" діятиме дитяча кімната. У ній можна буде отримати консультацію психолога, а також батьки зможуть залишити своїх дітей на час сеансу з психологом.

У Полтаві 21 березня відкрили центр підтримки ментального здоров’я. Фото: БО «Світло надії»

У 9 громадах області вже понад місяць працює мобільна команда, що надає індивідуальні та групові психологічні консультації для дітей і дорослих.

Діяльність центру підтримки ментального здоров'я "Ментал Хаб" та мобільних команд здійснюється завдяки підтримці USAID Ukraine — в межах проєкту "Розбудова стійкої системи громадського здоров’я".

Новини України