Керівниця Дружківського машзаводу – лауреатка премії «УП 100. Сила жінок»

Тетяна Калугіна, директорка Корум Дружківського машинобудівного заводу, відзначена премією «УП 100. Сила жінок» в категорії «Бізнес».

Проєкт ініційований інтернет-виданням «Українська правда», вперше відзначив сто видатних українських жінок, чия діяльність наближає Україну до перемоги. З-поміж двох тисяч кандидатур, журі обрало лауреаток у восьми номінаціях, серед яких «Захисниці», «Бізнес», «Культура», «Освіта та наука» та інші. Відбір відбувся з акцентом на внесок у розбудову державності, лідерство та гендерну рівність.

«Українська жінка сьогодні — це про те, як, перемагаючи біль і страх, шукати сенси там, де їх інколи неможливо знайти, підніматися і йти далі. Для того, щоб жіноче обличчя війни одного дня стало жіночим обличчям перемоги. Ми відзначаємо сотню українських жінок, які наближають перемогу щоденною працею, самопожертвою та турботою про наступні покоління українців», – йдеться на сайті видання «Українська правда».

Як зазначається на сайті проєкту, Тетяна Калугіна стала одним із перших кризових менеджерів в Україні, якій вдалося перенести великий завод у тил і продовжити працювати на перемогу. Під її керівництвом машинобудівний завод, який розміщувався в прифронтовій Дружківці, було релоковано в Дніпро.

«Я глибоко вдячна за це визнання, та моє серце знає, що це не лише моя заслуга. Це результат невтомної роботи команди мого підприємства. Ми продовжуємо працювати, зміцнюючи економіку країни та сприяючи її енергонезалежності. Побудувати міцну, вільну та процвітаючу Україну — це наша спільна відповідальність і наш шлях до перемоги. Дякую всім, хто бореться та працює кожен день заради кращого майбутнього для нас та наших наступних поколінь», — поділилася своїми враженнями Тетяна Калугіна.

 

Джерело

Новини України