В Одеській області побиту до непритомного стану співмешканку зловмисник відніс додому, де вона померла

Подія мала місце в селі Градениці. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що того дня подружжя було в гостях у своїх знайомих. По дорозі додому між нетверезими чоловіком та жінкою виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Побиту до непритомного стану співмешканку зловмисник відніс додому, після чого пішов у справах. Повернувшись, він виявив жінку мертвою і повідомив про це її рідних.

За результатами судово-медичної експертизи, жінці були спричиненні численні травми голови, зокрема у вигляді подвійного перелому нижньої щелепи, забійної рани обличчя, чисельні садна та синці, травми тулубу, черевної стінки, перелом ребр та кінцівок, перебіг яких ускладнився внутрішньої кровотечою, що і стало причиною смерті жінки.

В ході розслідування слідчі зібрали достатньо доказів та висунули фігуранту обвинувачення за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілої.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду.

Дослідивши матеріали провадження та докази, які надали поліцейські, суд визнав обвинуваченого винним у скоєному і призначив йому покарання у вигляді дев’яти років позбавлення волі.

Джерело

Новини України