Відбілювала Медведчука та заважала діяльності ЗСУ: у Києві викрили блогерку. Подробиці і фото

Співробітники СБУ викрили мешканку Києва, яка «відбілювала» підривну діяльність, зокрема, екснардепа-зрадника Віктора Медведчука, а також перешкоджала діяльності ЗСУ. З власних джерел OBOZ.UA стало відомо, що йдеться про блогерку «Аннушку Алмазову».

Підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомили в пресслужбі ГУ Служби безпеки України у Києві та Київській області.

«Викрито столичну блогерку, яка «відбілювала» підривну діяльність екснардепа-зрадника Медведчука та колаборанта Стремоусова. Для цього використовувала власні сторінки в Telegram, TikTok, Instagram із загальною аудиторією понад 100 тис. користувачів», – розповіли в Службі безпеки.

Крім того, зловмисниця проводила платні «онлайн-семінари» щодо ухилення від мобілізації в Україні.

З власних джерел OBOZ.UA стало відомо, що йдеться про блогерку, яка у соцмережах веде свою «діяльність» під псевдонімом «Аннушка Алмазова».

Наразі слідчі СБУ повідомили їй про підозру за фактом перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань (частина 1 статті 114-1 ККУ).

Як повідомляв OBOZ.UA, у метро Києва нарешті демонтували напис зі старою назвою станції метро «Площа Українських Героїв». Відповідні роботи було проведено вночі.

Джерело

Новини України