Залякали до нервового тику — окупанти в Мелітополі придумали новий спосіб опитувань

Запугали до нервного тика - оккупанты в Мелитополе придумали новый способ опросов

Рашисти заманюють мелітопольців узяти участь в опитуванні, обіцяючи те, що дати не можуть апріорі.

Повірити неповноцінним — себе обдурити. В окупації кожне слово, часто навіть не вимовлене, може і буде використано проти вас.
У мелітопольців уже око смикається від нескінченних опитувань телефоном, які неможливо відключити або заблокувати остогидлі номери.

Періодично рашисти цікавляться думкою народу і через опитувальники в інтернеті.

Крайнє опитування, в якому рашисти пропонують мелітопольцям поділитися враженнями про життя в окупації, нічим особливо не примітне.

Питання стандартні: чи задоволені мелітопольці станом справ у сусідній країні і в Мелітополі. Є й сакральні запитання про роботу Путіна, довіру до нього.

Далі — запитання на перевірку знання дати фейкових виборів і наміру взяти в них участь, вибір кандидата. І навіть сакраментальне запитання, про думку щодо чесності підрахунку голосів.

Примітно, що в цьому опитуванні є і різко негативні варіанти відповідей. Щоправда, усвідомлюючи, що жителі окупованого міста бояться і рот відкрити зайвий раз, рашисти заманюють респондентів обіцянкою… анонінмності.

опросы мел

Ну, як анонімності… Кожен респондент має наприкінці вказати свою стать, вікову групу, місто проживання в окупації і навіть чисельність його населення. А ще свій статус на біржі праці, сферу діяльності та оцінити своє матеріальне становище. Ну, і на закуску — вказати точну назву ресурсу, звідки респондент дізнався про опитування.

Загалом, в анонімність віриться, м'яко кажучи, насилу. З огляду на те, що крім терору, окупанти доводять мелітопольців до нестями постійним збором не тільки особистих даних, а й біометрії. Жителі в окупації прекрасно розуміють, що сховатися і залишитися в статусі інкогніто абсолютно нереально:

— Припинити змушувати людей здавати біометрію скрізь… це що за НАСИЛЬСТВО НАД ЛЮДСЬКОЮ ВОЛЕЮ? ЧАЙ НЕ В КОНЦТАБОРІ ЖИВЕМО… Змусити МФЦ приймати заяву громадян на категоричну заборону використання персональних даних і передання їх в ЄБС…що за хамство? — обурюються навіть ті, до кого ще не дійшло, що в окупації вони дійсно живуть у концтаборі. І грати з росіянами в довіру — дуже небезпечне для життя рішення…

Джерело

Новини України