У Києві чоловік кілька разів вистрілив в бік перехожого. Фото і подробиці

У Києві затримали чоловіка, який під час конфлікту з перехожим кілька разів вистрілив у його бік. Як виявилось, зловмисник був п’яним.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, інформація про стрілянину у Голосіївському районі до них надійшла близько 22:00 від очевидців події.

«Як виявилось, на вулиці між двома чоловіками відбувся словесний конфлікт, в результаті якого зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, дістав пістолет та вистрелив два рази в сторону перехожого. Під час події ніхто не постраждав, а завдяки своєчасному повідомленню до поліції, правоохоронці затримали порушника на місці вчинення злочину», – розповіли в пресслужбі.

У зловмисника, уродженця Київщини 1988 року народження, поліцейські вилучили травматичний пістолет і набої до нього. Речові докази направлені на відповідне експертне дослідження. За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві чоловік під час із конфлікту із 87-річною матір’ю відкрив стрілянину прямо у квартирі. Подія сталась на Дарницькому бульварі.

Джерело

Новини України