Рейд добровольців у РФ. Синєгубов розповів, чи позначився він на Харківській області

Рейд добровольцев в РФ. Синегубов рассказал, сказался ли он на Харьковской области

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області, що складається на фоні рейдів російських добровольчих формувань у прикордонну Білгородську область.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Об'єктив.

Глава адміністрації заявив, що коментувати ураження об'єктів на території РФ не може, а характер та інтенсивність штурмових дій противника на Куп'янсько-Лиманському напрямку не змінилися.

"Днями було фактично повне затишшя, далі вони зараз знову відновилися. Ми це пов'язуємо з тим, що там проходять ротацію і відновлення підрозділи окупантів, які просто втрачають внаслідок ефективної роботи наших Збройних сил свою боєздатність", — сказав він.

Водночас Синєгубов відповів, чи не спостерігається стягування ворожих підрозділів до кордону РФ з Харківською областю з півночі.

"Щодо можливої концентрації військ на півночі нашої території на Бєлгородському напрямку, то ми таку концентрацію поки що не спостерігаємо, навіть у зв'язку з активністю їхніх внутрішніх певних історій", — додав начальник ОВА.

https://www.rbc.ua/rus/news/reyd-dobrovoltsiv-rf-sinegubov-rozpoviv-chi-1710439664.html

Джерело

Новини України