На фронті загинули Олександр Князев, Олександр Плетньов та Олексій Івашко з Кіровоградщини

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Колаж: Суспільне Кропивницький

На війні з Росією загинули захисники з Кіровоградської області. Це – Олександр Князев зі Смолінської громади, Олександр Плетньов з Петрівської, Олексій Івашко з Олександрівської територій.

Олександр Князев загинув 14 березня в районі села Роботине Запорізької області. Боєць народився 17 листопада 1980 року, проживав у селищі Смоліне Голованівського району. Йому було 44 роки. Про дату та час прощання сповістять додатково, написали на офіційній сторінці Смолінської селищної ради у Facebook.

Олександр Князев зі Смолінської громади. Фото: Facebook Смолінської громади

Олександр Плетньов загинув 13 березня внаслідок мінометного обстрілу в районі села Терни Лиманської громади на Донеччині. Захисник народився 16 липня 1975 року у селищі Петрове (нині Олександрійський район – ред.). У мирному житті працював помічником машиніста бурової установки на місцевому підприємстві. З 2014 року був учасником бойових дій в АТО. Про дату, час та місце поховання бійця повідомлять додатково, написали на офіційній сторінці Петрівської селищної ради у Facebook.

Олександр Плетньов з Петрівської громади. Фото: Facebook Петрівської громади

Олексій Івашко з села Красносілля Кропивницького району загинув 3 березня в районі села Іванівське на Донеччині. Боєць народився у 2004 році, йому було 19 років. Поховали військового 15 березня у рідному селі. Сьогодні в Олександрівській громаді оголосили День жалоби.

Олексій Івашко з Олександрівської громади. Фото: Facebook Олександрівської громади

Новини України