На Київщині чоловік побив та зґвалтував дружину, а потім погрожував поліцейським гранатою

У Броварському районі Київської області затримали чоловіка, який побив і зґвалтував дружину. Потім він зачинився у будинку з двома дітьми та погрожував поліцейським гранатою.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує до 10 років за ґратами.

«Подія сталася 10 березня в одному із сіл Броварського району. Під час встановлення всіх обставин інциденту слідчі з’ясували, що пара перебуває на етапі розлучення. У ході з’ясування відносин між ними виникла сварка, тож підозрюваний силою заштовхав 37-річну жінку у підвальне приміщення та зґвалтував. Потерпілій вдалось від нього втекти, а кривдник зачинився у будинку разом із дітьми та нікого не впускав. Крім того, він погрожував підірвати поліцейських гранатою», – розповіли в пресслужбі.

Затримали 41-річного уродженця Житомирщини завдяки силової підтримки спецпризначенців КОРД. Під час обшуку правоохоронці вилучили у нього гранату «Ф-1» із запалом до неї. На щастя, із дітьми все добре. Наразі вони перебувають у безпеці.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження, а зловмиснику повідомили про підозру. Наразі він перебуває в СІЗО.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Боярці Київської області правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у розбійному нападі. Зловмисник зайшов у ломбард та, погрожуючи «гранатою», намагався заволодіти ювелірними виробами та грошима.

Джерело

Новини України