Нічна атака на Вінниччину: ППО збила повітряні цілі, уламки яких спричинили пожежу

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Ілюстративне фото: Фото: Генеральнй штаб ЗСУ

Уночі 10 березня у межах Вінницької області протиповітряна оборона збила повітряні цілі, які призвели до пожежі на одному з об'єктів інфраструктури.

Про це повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

"Цієї ночі на Вінниччині внаслідок роботи ППО уламки пошкодили об'єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа. Станом на 06:30 пожежу ліквідовано. Постраждалих немає", — зазначив Сергій Борзов.

У Калинівській міській раді підтвердили, що це трапилося на території їхньої громади та закликали мешканців утриматися від поширення фото та відео у соціальних мережах.

"Під час повітряної тривоги цієї ночі в громаді гучно. Внаслідок роботи ППО, уламки пошкодили об'єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа. На місці події перебувають Калинівський міський голова та керівники відповідних служб. Ліквідовуються наслідки пожежі. Загрози для життя мешканців громади немає", — йдеться в повідомленні Калинівської міської ради.

У звіті Повітряних сил ЗСУ зазначено, що в ніч на 10 березня армія РФ випустила 39 ударних безпілотників. Сили ППО знищили 35 дронів-камікадзе типу Shahed.

Новини України