Бердянців, які отримали припис про заміну лічильників на воду, з 1 квітня знімуть з обліку — новини Бердянська

Окупанти посилюють комунальний тиск. «Бердянськводоканал» встановив граничні дати, коли містяни мають з російськими документами прийти на підприємство

Історія з лічильниками — ще один прийом окупантів, який примушує бердянців до отримання російського паспорту. З першого квітня абонентам, які не в місті, почнуть нараховувати величезні борги. Фото: соцмережі

Всі абоненти, які отримали повідомлення про необхідність зміни приборів обліку води, мають звернутися на підприємство до 29.03.2024. Відповідну вимогу «Бердянськ 24» побачив на сайті окупованого КП.

До цього часу з бердянців вимагають оформити заявки на розпломбування та пломбування водомірів. Якщо цього не зробити, то з квітня окупанти переведуть абонентів на оплату води і водовідведення за нормативами з врахуванням кількості осіб, прописаних в квартирі чи будинку.

Нагадаємо, що з січня «Бердянськводоканал» почав масово роздавати відповідні приписи. Заміна водоміру супроводжується вимогою надати виключно паспорт рф та документи, що підтверджують право власності на житло. Сама кампанія виправдовується необхідністю привести ситуацію у відповідність до постанови влади країни-агресора.

Бердянці впевнені, що це є черговим етапом примусової паспортизації і бажанням окупантів навісити фіктивні борги на помешкання, власники яких виїхали і не користуються послугою.

Це ще один спосіб змусити взяти російський паспорт тих, хто лишається в місті. Таких пасток, які не лишають альтернативи, вони вже чимало навигадували. Крім того, зараз швидко на адреси переселенців навішають борги, щоб потім ці квартири можна було «націоналізувати», пороздавати своїм або банально попродавати. Впевнений, що останній варіант – найбільш вірогідний. Продати 20-25 квартир, і до кінця життя можна не працювати, — поділився власними висновками підписник «Бердянськ 24» з окупації.

Росіяни прибирають бердянців з керівних посад. "Бердянськводоканал" очолив черговий кадр з "ДНР"

"Бердянськводоканал" вже два місяці без зарплати. Гроші тільки після голосування на "виборах"?

Джерело

Новини України