На Київщині мотоцикліст на пішохідному переході збив 9-річного хлопчика: подробиці ДТП

У Білій Церкві Київської області мотоцикліст на пішохідному переході збив 9-річного хлопчика. Внаслідок ДТП дитина отримала травми та була госпіталізована.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Обставини та причини аварії встановлять слідчі.

«8 березня по вулиці Павліченко трапилась аварія. Відомо, що 47-річний мотоцикліст скоїв наїзд на 9-річного хлопчика, який, за попередньою інформацією, перебігав нерегульований пішохідний перехід. Внаслідок ДТП дитину з підозрою на перелом ноги та травмою голови доправили до Білоцерківської лікарні», – розповіли в пресслужбі.

За фактом аварії з потерпілим відкрито кримінальне провадження. Максимальне покарання, яке передбачене частиною 1 статті 286 ККУ – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва у вівторок, 5 лютого, сталась аварія за участі вантажівки та легковика Mercedes. Внаслідок зіткнення у останнього авто вирвало двигун, попередньо, є постраждалі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Бучанському районі Київської області сталась ДТП за участі автобуса та двох легковиків. Внаслідок аварії одна особа загинула, а четверо були травмовані.

Джерело

Новини України