Окупанти планують депортувати бердянців, які не отримають російський паспорт до 1 липня 2024-го? — новини Бердянська

Фейкова влада міста оприлюднила інформацію з правилами перебування «іноземців» на захопленій частині Запорізької області

Окупанти дуже швидко змінюють ставлення до жителів захоплених територій. Непаспортизованим дадуть 90 днів. Далі — депорт? Фото: «Слово і діло»

Окупаційна адміністрація Бердянська зазначає, що для проживання в регіоні людям без громадянства рф потрібно буде отримати дозвіл на тимчасове проживання (ДТП) чи «від на житєльство» (ВНЖ), пройти дактилоскопію і надати ряд документів. Про це «Бердянськ 24» дізнався з z-пабліків.

«1. Жителям, не желающим получать паспорт гражданина РФ, нужно будет в течение 7 рабочих дней с момента въезда в Россию подать уведомление о постановке на миграционный учёт, подавать ежегодное уведомление о подтверждении своего проживания и оформить медицинскую страховку.

2. Срок пребывания иностранных граждан без разрешительных документов на территории РФ не может превышать 90 суток суммарно в течение каждого периода в 180 суток.

3. Оформить паспорт гражданина России по льготным условиям можно до 1 июля 2024 года», — зазначають окупанти.

Нагадаємо, що З 1 січня 2024 року окупанти вимагають патент для офіційного працевлаштування від громадян без російського паспорту

Джерело

Новини України