«Схід SOS» допомагає відновлювати будинки у Дружківці

Сьогодні відбулася зустріч начальника Дружківської МВА Сергія Боєвського з представниками благодійного фонду «Схід SOS», під час якої обговорили результати співпраці, нові можливості та плани на майбутнє.

Упродовж 10 років «Схід SOS» підтримує тих, хто постраждав від російської війни в Україні. Евакуює, розміщує ВПО, ремонтує шелтери, лікарні та будинки. Надає благодійну допомогу, юридичні та психологічні консультації.

Використовуючи будівельні матеріали, що надала Дружківська міська військова адміністрація, «Схід SOS» допоміг постраждалим від ворожих обстрілів дружківчанам, які не мали змоги самостійно відремонтувати свої оселі — безкоштовно провів різноманітні ремонтні роботи у 20 будинках. Наразі від мешканців надійшло ще 70 заявок, які поступово будуть опрацьовуватися. У пріоритеті — багатодітні сім’ї, люди похилого віку або з інвалідністю — всі, хто має обмежені можливості та найбільше потребує допомоги.

Звертаючись до присутніх, очільник громади ознайомив із поточною гуманітарною ситуацією в Дружківці, проінформував про актуальні потреби. Сергій Боєвський подякував представникам фонду за вже надану допомогу та підтримку, наголосив на важливості подальшого ефективного співробітництва заради добробуту мешканців Дружківської громади.

Джерело

Новини України