На Центральному ринку просто пекло: жителі Мелітополя продовжують скаржитися на проблеми з громадським транспортом

На Центральном рынке просто ад: жители Мелитополя продолжают жаловаться на проблемы с общественным транспортом

Нові автобуси, запущені рашистами в Мелітополі, почали курсувати вулицями окупованого міста 8 лютого. Але місцеві жителі продовжують закидати пабліки скаргами та гнівними коментарями.

Основні нарікання на графік роботи автобусів, який не лише має великі проміжки по 30-40 хвилин, а й закінчує роботу комунальний транспорт задовго до анонсованого рашистами часу.

— На сайті адміністрації виклали оголошення про рух нового транспорту до 19.00. За фактом останній автобус 27-го маршруту йде з міжрайбази о 17.45. Мелітополь зараз обласний центр. Багато організацій працює до 18.00. Як добиратися на початок вулиці Чкалова, якщо робочий час до 18.00?

— Так, питання дуже актуальне. Усі автобуси мають працювати хоча б до 19.00 години, як і обіцяли! Зокрема й до медмістечка. Дістатися неможливо!

Ну а більшість гнівних коментарів мелітопольців, традиційно, від тих, хто живе або працює в районі Центрального ринку. Окупанти вирішили обділити увагою один із найпроблемніших і затребуваних маршрутів: через вузьку дорогу, цілодобово заставлену автохамами, автобусам тут просто не розвернутися.

Тож довгоочікувані покращення місцевих мешканців не тільки не торкнулися, а й перетворили їхнє життя на пекло. Натовпи людей стоять на зупинці по 40 хвилин, а маршруток так і немає. За словами городян виїхати з Центрального ринку на Новий Мелітополь складно навіть вдень.

— Хочу залишити відгук про маршрутки Центральний ринок — Новий мелітополь. Це просто кошмар! Купа людей стоїть чекає, а маршрутки немає по 30 хвилин.

— В університет їздити туди окремий квест, саме через такі веселощі з транспортом. На зупинках Центрального ринку і справді пекло.

Дозволити собі поїздку на таксі в окупованому Мелітополі можуть лише обрані, тому проблема громадського транспорту хвилює більшу частину населення міста. Утім від окупантів чекати покращень не доводиться. Лише справа часу коли нові автобуси, які запустили спеціально перед виборами путіна, знадобляться рашистам на фронт або почнуть ламатися. І, судячи з плачевного сценарію раніше захоплених регіонів, ситуація лише буде стабільно погіршуватися. На людей рашистам, які перетворюють Мелітополь на сіру російську глибинку, наплювати.

Джерело

Новини України