Збирають гроші для ЗСУ: музиканти з Вінниччини дають концерти просто неба

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Фото: Суспільне Вінниця"До нас звернулися бійці 169 бригади, 120 батальйону із придбанням автомобіля. Хлопцям вкрай треба машина і ми відгукнулися на їхній запит, і за 14 днів ми зібрали понад 140 тисяч гривень", — розповів Олексій Ричко.

Олексій та Микола Ричко брати. На саксофонах грають та співають понад 20 років. До повномасштабного вторгнення, розповідають, виступали на замовлення. Тепер, каже Микола, об’єдналися з кумом Петром Клапатюком. Він керівник інструментального колективу "Мажор" Бершадського будинку культури.

"Граю на саксофоні 8 років, зараз війна, немає де грати — то граємо так і заодно хорошу справу робимо, граємо все зараз, в основному зарубіжку і українське. У нас дуже багато композицій на три години безперервної гри вистачає", — сказав Петро Клапатюк.

Фото: Суспільне Вінниця

Концерти дають не лише у містах, а у селах, розповів Микола Ричко. На авто ще залишилося зібрати 70 тисяч. Тож, має надію, що найближчим часом збір закриють.

"Усіма силами робимо роботу, їздимо по селах і містах, збираємо гроші і спробуємо осилити цю роботу. Люди дуже гарно до цього відносяться", — зазначив Микола Ричко.

Новини України