На війні з РФ загинули Володимир Кокотайло, Максим Либа та Євгеній Пасічник з Кіровоградщини

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Зліва направо: Володимир Кокотайло, Максим Либа та Євгеній Пасічник. Колаж: Суспільне Кропивницький

На війні з РФ Кіровоградська область втратила Володимира Кокотайла зі Знам'янської громади Кропивницького району, Максима Либу з Ганнівської та Євгенія Пасічника з Помічнянської громади Новоукраїнського району.

5 березня у селі Кропивницьке прощатимуться із солдатом Максимом Либою, 1981 року народження. Боєць загинув 2 березня. Про це написала секретар Рівнянської сільради Лариса Біляк. В день поховання тіло загиблого "живим коридором" зустрінуть у місті Новоукраїнка, селах Рівне та Кропивницьке.

6 березня у селищі Знам'янка Друга попрощаються з Володимиром Кокотайлом. Про це повідомив радник Знам'янського міського голови Володимир Мухуров. Боєць народився 14 листопада 1981 року у селі Диківка (нині Пантаївська громада Олександрійського району). Жив у Знам'янці Другій, навчався у Знам’янському професійному училищі №12, де отримав фах помічника машиніста. Працював калібрувальником на знам'янському агропромисловому підприємстві. Служив у відділенні протитанкових ракетних комплексів механізованого батальйону 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, загинув 29 лютого у Бахмутському районі Донецької області. У бійця залишились дружина, троє синів, батьки та сестра.

26-річний старший лейтенант Євгеній Пасічник загинув 1 березня. Це інформація від начальниці загального відділу Помічнянської міської ради Тетяни Юрченко. Про дату, час та місце прощання з бійцем повідомлять додатково.

Новини України