«Мер» Сауленко і «голова комісії» Щетініна анонсували початок «виборів» в Бердянську — новини Бердянська

Псевдоочільник міста спільно з головою фейкової Бердянської територіальної виборчої комісії відзвітували перед керівницею «облвиборчкому» області

Бердянцям треба пару тижнів перетерпіти. Зрадники починають полювання за голосами для путіна. Фото: z-пабліки

На окупованих територіях України росіяни намагаються реалізувати другий етап псевдовиборів. В прифронтових та важкодоступних населених пунктах з 25 лютого проводиться «голосування». В Бердянську «дострокове голосування», ще не починалось.

Як організовано «виборчий» процес в Бердянську перевірила голова «облвиборчкому» Катерина Катющенко. Псевдомер Сауленко разом з головою Бердянської фейкової комісії Щетиніною доповідали про організацію «виборів», готовність дільниць та безпекові заходи.

Нагадаємо, на засіданні «антитерористичної комісії області» ухвалено рішення підсилити заходи безпеки на «виборчих» дільницях.

Окупанти посилюють "антитерористичні заходи". Особлива увага до "виборчих" дільниць

Інна Щетиніна очолювала «виборчу комісію» в Бердянську і на попередньому незаконному «волевиявленні».

До окупації колаборантка очолювала комітет мікрорайону центр міста. В публічних виступах, під час виборчих кампаній неодноразово відкрито підтримувала нардепа від опзж Олександра Пономарьова, який зараз знаходиться за гратами за обвинуваченнями у державні зраді.

Джерело

Новини України