На Київщини сталась ДТП за участі трактора та двох легковиків: постраждав підліток. Фото

У Білоцерківському районі Київської області зіткнулись легковик та трактор. Внаслідок ДТП від останнього відірвалась металева деталь, яка влетіла попутний автомобіль.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці.

«На 53 кілометрі автодороги, 23-річний водій трактора при перелаштуванні у сусідню смугу руху не надав перевагу водієві Mazda. Внаслідок зіткнення, від трактора відірвалась металева деталь, яка пошкодила попутний автомобіль Fiat. З травмою голови 16-річного пасажира трактора госпіталізували до Білоцерківської лікарні», – розповіли в поліції.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва у вівторок, 27 лютого, зіткнулись вантажівка та трамвай. Аварія сталась на бульварі Вацлава Гавела. У столиці у вівторок, 27 лютого, поблизу станції метро «Славутич» сталась аварія за участі двох легковиків. Унаслідок зіткнення одна з машин перекинулась на дах – її водійку госпіталізували.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Броварах Київської області зіткнулись вантажівка та мікроавтобус, внаслідок чого останній перекинувся. Попередньо, постраждала пасажирка останнього авто.

Джерело

Новини України