Джошуа роздратований зривом бою проти Вайлдера

Джошуа роздратований зривом бою проти Вайлдера

Фото: Getty Images Джошуа оцінив зрив бою з Вайлдером

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі був налаштований битися з «Бронзовим бомбардувальником».

Ентоні Джошуа був налаштований на бій проти Деонтея Вайлдера, і був дуже розчарований, коли поєдинок зірвався. Про це розповів сам колишній чемпіон світу у надважкій вазі.

За словами британського боксера, для організації поєдинку довелось витратити багато часу і сил, але у підсумку «Бронзовий бомбардувальник» не виконав свою частину угоди.

«Це дратує, тому що ми зустрілися на тижні бою, поговорили з юристами, підписали контракт. Усе було добре. Це бій, який хочуть побачити фанати. Я не кажу, що ми повністю поставили на ньому хрест. У цьому поєдинку все було підписано і скріплено печаткою. Просто ми обидва повинні були зробити свою справу. Вайлдер не виконав свою частину угоди.

Я підписував контракти на бої з Ф’юрі, Вайлдером і багатьма іншими. Я просто роблю бізнес. Я хороший боєць за гроші. Я не уникаю викликів. Я завжди до них відкритий. Я відчуваю, що завжди буду тут і буду готовий битися в будь-який момент», — наводить слова Джошуа Sky Sports.

Нагадаємо, що після зриву поєдинку проти Вайлдера, Джошуа знайшли заміну. 8 березня британець битиметься проти Френсіса Нганну.

Напередодні організатори представили вогняне промо цього поєдинку.

 

Джерело

Новини України