«Якщо ми зараз не завершимо цю справу, то залишимо її своїм дітям». «Пєхан» та «Маджарік» з бригади «Лють» — новини Бердянська

Бердянці б’ються в лавах об’єднаної штурмової бригади Національної поліції

Медійники МВС України випустили мотиваційне відео, героями якого виступили наші земляки Олександр «Пєхан» Печніков та Андрій «Маджарік» Маджаров.

Маю надію, що бригада «Лють» все ж таки виплесне свою лють, яку ми накопичували з 2014 року, на цих загарбників, відіб`є частину територій. Я розумію об’єктивно, що всю територію «Лють» не потягне, проте на своєму напрямку впевнений, що ми принесемо результат державі. Покажемо, що неможна лютити українців. Бо потім збираються такі бригади і дають по шапці негідникам, які прийшли с загарбницькою війною на нашу землю, — каже «Маджарік»

«Лють» сформована з полків спецпризначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйону патрульної поліції особливого призначення «Луганськ-1». Бійці «Люті» — мужні поліцейські, які виконували та виконують бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках.

Якщо ми зараз не завершимо цю справу з «москалями», то залишимо її своїм дітям. Це не має так бути. Тому я тут навіть після поранення, тяжкої реабілітації. Я в строю», — резюмував «Пєхан».

Джерело

Новини України